Contact opnemen met Festival DÆR

Locatie & Route:

Festival DÆR vindt plaats in het betoverende Nollebos te Vlissingen, Zeeland. De toegangspoort is te vinden op de kruising van de Zwanenburgseweg en de Burgemeester van Woelderenlaan. Met de fiets, het OV, de auto en lopend goed te bereiken!

Kom je met de auto naar DÆR? Er is een gratis parkeerplaats in de buurt van het festivalterrein. Misschien kan je wel carpoolen met iemand.. Dat is beter voor het milieu en daar houden wij van! Maar met de fiets of zelfs lopend is natuurlijk nog beter 🙂 Let goed op de bordjes fietsenstalling van Festival DÆR en zet je fiets ook daar neer, zodat de fietsen niet in de weg gaan staan voor het verkeer of buurtbewoners!

Kom je met het openbaar vervoer dan kan je met de trein naar Station Vlissingen NS Veerhaven en vanaf daar verder met bus 56 richting Middelburg Station. Stap uit bij halte Vlissingen Sloeweg. Vanaf daar is het nog zo’n 300 meter lopen. Je kan ook naar station Middelburg en vanaf daar verder met de bus. Pak je bus 56 richting Vlissingen NS Veerhaven? Dan kan je uitstappen bij halte Vlissingen Sloeweg. Vervolgens is het nog zo’n 300 meter lopen. Pak je bus 58 richting Vlissingen NS Veerhaven? Stap dan uit bij de halte Vlissingen, Ter Reede. Vanaf daar is het iets verder, ongeveer 12 minuutjes lopen. Check voor de zekerheid altijd alle actuele vertrektijden en wat voor jou reis het beste uitkomt!

 
E-mail:

Algemeen: info@festivaldaer.nl
Programmering: programmering@festivaldaer.nl
Productie: productie@festivaldaer.nl

Stichting Daer

KvK nr. : 70940339
Post-adres: Burchtstraat 8, 4388JL Oost-Souburg

U kunt ook met onderstaand contactformulier contact met de organisatie van DÆR opnemen, suggesties doen of andere vragen stellen. Wij zullen uw contact verzoek zo snel mogelijk beantwoorden.

Dit contactformulier is beveiligd met een certificaat om festival DAER tegen fraude te beschermen.

Stuur een berichtje

Samenwerkend met prachtige sponsoren: