Contact opnemen met Festival DÆR

Locatie & Route:

Festival DÆR vindt plaats op een mooi grasveld achter het Baskensburgplein 6 in Vlissingen, Zeeland. Kom je met de auto naar DÆR dan zal je navigatie je naar een parkeerplaats sturen, op de weg er naar toe en op die parkeerplaats staat overal bordjes die je kan volgen. Parkeren kan gratis op het grasveld waar het festival ook is! (Dus niet op de parkeerplaats aan de weg).

Kom je met het openbaar vervoer dan kan je met de trein naar station Vlissingen-Souburg, vanaf daar kan je makkelijk lopend naar het terrein in ongeveer 20 minuutjes. Ook kan je de trein naar station Vlissingen nemen en vanaf daar  bus 56 richting Middelburg Station nemen, stap uit bij de halte Paul Krugerstraat en vanaf daar is het nog ongeveer 10 minuutjes lopen naar DÆR.

Kom je op de fiets? Let goed op de bordjes fietsenstalling van Festival DÆR zodat de fietsen niet in de weg gaan staan voor auto’s en de buurtbewoners!

E-mail:

Algemeen: info@festivaldaer
Programmering: programmering@festivaldaer.nl
Productie: productie@festivaldaer.nl

Stichting Daer

KvK nr. : 70940339
Post-adres: Burchtstraat 8, 4388JL Oost-Souburg

U kunt ook met onderstaand contactformulier contact met de organisatie van DÆR opnemen, suggesties doen of andere vragen stellen. Wij zullen uw contact verzoek zo snel mogelijk beantwoorden.

Dit contactformulier is beveiligd met een certificaat om festival DAER tegen fraude te beschermen.

Stuur een berichtje

Samenwerkend met prachtige sponsoren: