Festival DÆR info

Waar?

Locatie & Route:

Festival DÆR 2019 vindt plaats op het betoverende veld achter het Baskensburgplein te Vlissingen, Zeeland.  Met de fiets, het OV, de auto en lopend goed te bereiken!

Kom je met de auto naar DÆR? Er is een gratis parkeerplaats in de buurt van het festivalterrein. Misschien kan je wel carpoolen met iemand.. Dat is beter voor het milieu en daar houden wij van! Maar met de fiets of zelfs lopend is natuurlijk nog beter (: Let goed op de bordjes fietsenstalling van Festival DÆR en zet je fiets ook daar neer, zodat de fietsen niet in de weg gaan staan voor het verkeer of buurtbewoners!

Camping

Dit jaar hebben wij op DÆR ook weer een festival camping! Tickets zijn te koop in de voorverkoop en aan de deur. Wil jij lekker doorfeesten en genieten van een vol weekend daer? Dan is de camping super voor jou!

Camping open: Vrijdag 9 augustus, 13:00
Sluiten camping: Zondag 11 augustus, 12:00

Campingreglement:

· Vuur buiten de daarvoor aangewezen plaats (bemand door vrijwilligers) is niet toegestaan.
· Na 00:00 geld campingstilte.
· Kleine campinggasstelletjes zijn toegestaan.
· Alcoholische drank: 6 flesjes bier per persoon / 1 fles wijn (Sterke drank niet toegestaan)
· Zonder campingticket (bij de kassa ontvang je op vertoon van je ticket een campingbandje voor het weekend) is toegang op de festivalcamping niet mogelijk.
· Let op: Er is geen stroom en stromend water aanwezig op de camping, maar bij de entreetent kan je water halen en is er een telefoon-oplaadpunt!
· Een campingticket is zonder festivalticket niet geldig.
· Houd de camping schoon en opgeruimd, er staan voldoende afvalbakken.
· Tenten, campers en caravans zijn allen toegestaan.
· Er is ‘s ochtends ontbijt op de camping te koop. !Let op: Neem je eigen bord/beker/bestek mee! Er is zijn geen wegwerp artikelen verkrijgbaar op de camping, we houden namelijk wel van soep maar we houden niet van de plasticsoep!
· Respecteer elkaar en houd het gezellig, gun iedereen het blij zijn!

 

Huishoudelijk reglement van Festival DÆR

Wij houden niet zo van regeltjes maar om het festival een feestje te laten zijn toch een paar regeltjes:

-Zonder geldig toegangsticket krijg je geen toegang tot het festivalterrein.
-De organisatie is ten alle tijden gemachtigd je de toegang tot het festivalterrein te ontzeggen.
-Zorg dat je je kunt legitimeren als je Festival DÆR
bezoekt.
-Geen 18, geen alcohol.
-Het is niet toegestaan eigen(alcoholische) consumpties mee te brengen op het festivalterrein.
-Het is niet toegestaan drugs mee te brengen of te bezitten op het festivalterrein.
-Je dient te allen tijde de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen.
-Het betreden van ons festival is op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.
-Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd
-Door Festival DÆR te bezoeken geef je toestemming om op het terrein gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie en promotie doeleinden.
-Het maken van foto en video opnames op het festivalterrein voor privé gebruik is toegestaan.
Deze voor commerciële doeleinden gebruiken is zonder toestemming NIET toegestaan. Vraag het ons.
-Het gebruik van logo’s, beeldmerken en/of reclame zijn alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de organisatie van Festival DÆR. Ook hier geldt, vraag het gewoon even.
-In het geval van klachten, van welke aard dan ook: zeg het ons!:)
-Op ons Festival DÆR is het niet toegestaan om te folderen of andere commerciële activiteiten te ontplooien zonder toestemming van de organisatie.
-Bij het niet opvolgen van de huisregels kunnen we je de toegang van het festivalterrein ontzeggen. Bij echt grensoverschrijdend gedrag wordt de politie ingelicht.
-Het gehele terrein valt onder het gezag van de organisatie. De huisregels gelden over dit hele terrein en op dit hele terrein dien je te allen tijden de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen.
-En als laatste, respecteer elkaar, beoordeel niemand op uiterlijk of gedrag, geniet en zorg ervoor dat je mede festivalgangers dat ook kunnen doen. Maar wij gaan er vanuit dat jullie dat vanzelfsprekend vinden! Laten we er een giga gezellig feestje van maken!:)

 

Samenwerkend met prachtige sponsoren: