Wat is er te zien en te doen op Festival DÆR 2018

Op Festival DÆR 2019 waan je je in een wereld van muziek, theater, kunst, film, taal, lekker eten, stands, workshops en nog veel meer! Dat alles in een kindvriendelijke en vooral hele goede sfeer! Geniet tussen de met de hand gebouwde decors van het zonnetje, de heerlijke line-up en de geweldige mensen om je heen! Festival DÆR is een festival waar iedereen zich zelf kan zijn en kan genieten van de vrije sfeer. Even ontsnappen aan de stress van alle dag, misschien wel aan de realiteit. Escapisme, misschien is dat het beste woord om Festival DÆR te omschrijven. Niet door drugs of andere verdovende middelen, maar door de gigantisch vrije sfeer, creatieve vrijheid en het jezelf kunnen zijn!

Anderen over DÆR

3voor12Zeeland, Dennis de Waard:

“De vrijheid die het festival biedt zoals een kampvuur op het festivalterrein, publiek dat écht even kan ontsnappen en zichzelf kan zijn, en de intieme setting zijn in Zeeland uniek. Die vrijheid slaat ook over op het publiek. Iedereen heeft twee dagen lang alleen maar een lach op zijn of haar gezicht en deelt met elkaar. Twee dagen lang wanen we ons in een andere wereld: Tot diep in de nacht stilletjes gitaar spelen bij een kampvuur, op blote voeten dansen, yoga-sessies terwijl er een folkband speelt, niets is te gek op DAER.”

VVVZeeland, Sonja Barentse:

“Zodra je het festivalterrein van Festival DAER betreedt, komt je innerlijke bloemenkind boven. Het is hier een en al creativiteit, goede vibes, toffe aankleding, muziek, performances, mensen in hippiekleding en zeeën van ruimte voor kinderen (en volwassenen eigenlijk ook) om lekker rond te rennen, te dansen of door het gras te rollen.”

Organisatie Festival DÆR

Festival DÆR wordt georganiseerd door Anne van Helteren en Wybe de Haan. Twee enthousiaste 18-jarigen die geloven in de niets-is-te-gek mentaliteit. Onder die mentaliteit valt onder andere het organiseren van een vernieuwend festival wanneer je daar zin hebt. Anne en Wybe hadden daar op een zeker ogenblik zin in en zijn dat festival, toen nog samen met Flore van Sparrentak, gaan realiseren. Op 9 en 10 augustus 2019 vindt al weer de 3e editie van Festival DÆR plaats!

 

Samenwerkend met prachtige sponsoren: